Vols deixar de fumar?

La nostra professional Maria Pellicer t’ensenya com eliminar el tabaquisme.

Benvingut/da,

Felicitats! Estàs davant d’una decisió molt important amb unes conseqüències a nivell de salut inqüestionables, també a nivell mental i emocional. Alliberar-se d’una addicció eleva molt l’autoestima.

La dependència al tabac és una addicció que ha estat tan acceptada socialment que fumem sense ser conscients realment de que la patim.

Amb el propòsit d’ajudar-te en el procés que ara explicaré, et convido a fer aquest acte conscient de dir: “Si no puc deixar de fumar és que tinc una addicció”. Això ens ajuda a posar-nos en una perspectiva realista que recolza la importància de la decisió a prendre.

La sessió de dues hores consisteix en un procés d’hipnosi ericsoniana en la qual fem que l’inconscient rebutgi el fumar. Si penses en la primera cigarreta que vas provar, potser recordes que no se’t va posar gaire bé. Amb la repetició de l’acció el cos aprèn i s’adapta gràcies a la nicotina, que genera una falsa sensació de plaer. Encara que la sensació de plaer sigui bastant real quan en som addictes, la veritat és que és totalment falsa perquè el que estem fent és posar-nos un fum d’alta toxicitat als pulmons. Quan portes un temps sense fumar és quan aprecies que inhalar aquest fum no és gens agradable.

Durant la sessió ajudem a que el cos rebutgi la cigarreta i també explorem la part positiva que t’aportarà viure lliure de l’addicció. Recomanem venir a la sessió amb la decisió presa i havent fumat l’última cigarreta. La hipnosis recolzarà la teva decisió, però l’acte de deixar de fumar el fas tu. Això es molt positiu perquè t’apodera com a persona.

Si vols reforçar la teva decisió fes una recerca a Internet sobre què conté exactament el tabac que inhales. T’ajudarà.

És molt recomanable iniciar, a la vegada que deixes de fumar, una activitat esportiva o lúdica. Quelcom que et faci realment il·lusió ja que de fet disposaràs d’uns diners que també hauràs alliberat.

Estàs davant d’una decisió que si la prens, t’aportarà més benestar i alegries del que ara et pots imaginar, t’ho dic per experiència pròpia.

 

El preu de la sessió de 2 hores és de 100€.

Es poden fer sessions de reforç de 1 hora. El preu d’aquestes sessions és de 70€.

 

Estem per acompanyar-te.

Ben cordialment,

 

Maria Pellicer

Psicòloga Clínica i Transpersonal de Bayés Integral

Formada en hipnosis per C.E.M.P.T.A

ComparteixShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter