TERÀPIA NEURAL

La teràpia neural pretén neutralitzar irritacions que han anat afectant el sistema nerviós al llarg de la vida de la persona, perquè aquest recuperi la seva capacitat d’equilibrar les funcions de l’organisme.

Es una manera de tractar a la persona a través del sistema nerviós (SN) , especialment el vegetatiu (SNV).

Tots els teixits i òrgans dels nostre organisme tenen fibres nervioses per poder regular les seves funcions i aquestes es connecten entre elles a manera de xarxa i amb el sistema nerviós central (SNC). El SN és una de les vies per les que els teixits, òrgans, emocions i pensaments es relacionen entre sí, formant part d’una realitat superior, l’ésser humà..

La TN pretén neutralitzar irritacions que han anat afectant el SN al llarg de la vida de la persona, perquè aquest recuperi la seva capacitat d’equilibrar les funcions de l’organisme, en el sentit més ampli i seguint el seu propi ordre.

Consisteix dons en eliminar o reduir l’estímul nociu que ha impedit la lliure circulació a través de la fibra nerviosa.

Utilitzem un anestèsic local a baixes dosis i concentracions com repolaritzant  per estabilitzar la membrana a través de petites punxades .

Motius de consulta més freqüents: dolors articulars crònics o aguts, dolors musculars o tendinosos, psoriasi i altres afectacions de la pell, infeccions de repetició, afeccions ginecològiques i genito-urinàries, neuràlgies, ansietat i depressió.

Podem tractar des de nens, dones embarassades i gent gran.

No hi ha contraindicacions, excepte persones amb tractament anticoagulant que només farem puncions superficials.

Dra. Marisol Estrems

Arxiu complementari (PDF): Bayes_INTEGRAL_terapia neural

Més informació: www.terapianeural.com

ComparteixShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter