BIOFEEDBACK – Estrès i coherència cardíaca

L’ entrenament en Biofeedback ens ajudarà a generar estats de coherència (no-estrès) per tal d’ incrementar la salut física, mental i emocional del cos.

Quan sobrecarreguem el cor amb influències emocionals constants o un esforç físic excessiu, i el desproveïm del seu descans adequat, el cor comença a patir trastorns en la seva funció i es torna vulnerable a la malaltia.

El biofeedback basat en la Variabilitat del Ritme Cardíac, es una nova tecnologia amb amplies aplicacions en la reducció de l’estrès, la rehabilitació i la millorar dels nostre acompliment.

El fet de que aquestes tècniques siguin tan eficaces tenen a veure en que faciliten un funcionament òptim a nivell fisiològic i milloren aquelles alteracions relacionades amb l’estrès.

Aprèn a generar i mantenir coherència cardíaca, reduint el teu nivell d’estrès amb l’entrenament en biofeedback del centre d’Investigació Heartmath.

L’entrenament consisteix en 5 sessions durant les quals la persona treballa amb el sistema de biofeedback i rep la formació teòrica, que li permet desenvolupar i assolir la capacitat de augmentar la coherència i reduir l’estrès.

Especialistes:
Maria Pellicer de Carli

ComparteixShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter