ACUPUNTURA

Mitjançant l’acupuntura, en les seves diferents modalitats s’accedeix al flux energètic de l’organisme a través dels seus meridians i se n’aconsegueix l’equilibri.

Quines malalties poden beneficiar-se de l’Acupuntura?
Degut als seus potents efectes analgèsics, antiinflamatoris, antidepressius i ansiolítics, la llista de patologies és molt àmplia.
Algunes de les més freqüents en reumatologia són les artrosis de genoll, mans i malucs, cervicàlgies i lumbàlgies, tendinitis i bursitis.
Cal que quedi clar però que no només es tracten malalties, sinó pacients.

Té efectes secundaris l’Acupuntura?
Els efectes secundaris negatius, com el cansament, l’eliminació de líquids i de femta o la reacció amb un augment de dolor, són passatgers i formen part de la teràpia curativa. Si es produeixen acostumen a durar entre 24 i 48 hores.

Què se sent en les sessions d’Acupuntura?
Varia una mica en funció del pacient, però destacaríem: distensió, calor, pressió, formigueig o una lleugera molèstia que es pot escampar en forma de corrent elèctrica. Es tracta d’una sensació desconeguda provocada pel moviment però en cap cas té a veure amb dolor. Una vegada hem introduït les agulles, la persona queda sola i en silenci durant uns minuts a una habitació. En cap cas la persona sent dolor, el contrari, la persona entra en un estat de profunda relaxació.

Especialistes:
Dr. Jesús Vera
Dr. Júlio Roza

ComparteixShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter